Management de proiect pentru eficientizarea construcției tale

Vrei să reduci costurile investiției tale? Vrei să fii sigur că în construcția ta se vor folosi numai materiale de calitate și că se respectă toate normele proiectului în vigoare? Specialiștii noștri în management de proiect te scapă de grija gestionării întregii operațiuni!

Asigurăm controlul permanent al calității, pentru a ne asigura prin management proiect construcții că termenii limită se vor respecta, iar calitatea construcției tale va fi garantată.
Managerul de proiect va defini toate etapele aferente, obiectivele și activitățile necesare, pentru a minimiza riscurile care pot apărea în proiectul tău de investiții. Acesta va prelua responsabilitatea finală de a duce la bun sfârșit construcția, coordonând echipa care va implementa procesul de lucru.

Cunoscând riscurile aferente oricărui proiect de construcții datorită experienței noastre de peste 250 de proiecte finalizate cu succes, ne vom asigura că întreaga operațiune se va desfășura conform planului și îți trimitem constant rapoarte asupra stadiului lucrării. În felul acesta, tu poți să scapi de grija întregii construcții, știind că este pe mâini bune.
Specialiștii noștri în management proiect constructii dețin Certificatul de Competențe Profesionale cod COR 242101, eliberat de CNFPA pentru calitatea de Manager de Proiect.

Proiectul tău este pe mâini bune

Odată ce noi am preluat gestionarea proiectului tău, tu vei putea chiar și să pleci în vacanță. Încă din faza de concept și până la predarea la cheie, ne asigurăm că totul se desfășoară în cele mai bune condiții.

Analizăm soluțiile tehnice, avantajele financiare, programele de lucru pentru a oferi un plus de calitate investiției tale. În funcție de cerințele impuse de la bun început, analizăm situația existentă în teren și oferim consultanță de la amplasamentul construcției viitoare până la stabilirea tuturor detaliilor tehnice ale construcției.

Alături de noi, timpul este câștigat, banii sunt economisiți și riscurile aferente proiectelor de investiții sunt minimizate.

Ești pregătit să scapi de toate grijile privind construcția ta? Fă primul pas: contactează-ne!


Experiența noastră

Din 2012, echipa MB Building & Consulting a contribuit la finalizarea cu succes a peste 250 de proiecte de construcții și instalații. Iată o parte din lucrările noastre de management proiect constructii și consultanță, devenite realitate.

Dorești să discutăm despre viitorul tău proiect de construcții? Intră în legătură cu noi!

Contact

+40 720 544 052

office@mbbc.ro

Strada Codrul Cosminului, Nr.95, Brasov, Romania