De la vise la constructii civile si industriale la cheie

Din dorința noastră pentru continuitate prin calitate, punem pe picioare construcții de orice fel, conform cerințelor clienților noștri. Cu fiecare pas spre finalizarea unei constructii civile sau industriale, clădim încrederea oamenilor în noi.

Folosim exclusiv materiale de calitate, respectăm termenele limită impuse și dăm dovadă de flexibilitate cu fiecare proiect pe care ni-l asumăm. Tehnicienii noștri specializați îți sunt alături de la etapa incipientă a construcției tale – o idee, un vis - și până la finalizarea acesteia și predarea la cheie.

Având peste 20 de ani de experiență, compania noastră, AEON Building a adus bucurie pentru cei peste 6800 de clienți ai săi, gestionând construcțiile a peste 3000 de șantiere cu profesionalism și excelență.

Oferim servicii complete de:

    • Constructii civile
    • Constructii industriale
    • Constructii agricole
    • Constructii metalice

    În plus, efectuăm verificări și expertize tehnice ale proiectelor, în vederea reducerii gradului de risc în cazul construcțiilor existente. Pentru mai multe detalii despre compania noastră, AEON Building, vizitează website-ul: aeonbuilding.ro.

Vrei să discutăm despre viitoarea ta construcție? Indiferent cât de mărețe sunt visele tale, noi le transformăm în realitate!


Contact

+40 720 544 052

office@mbbc.ro

Strada Codrul Cosminului, Nr.95, Brasov, Romania