Soluții eficiente pentru construcții civile, agricole și industriale

Încă din 2012, am finalizat cu succes peste 250 de proiecte de construcții, asigurând reducerea costurilor, scăderea timpilor de execuție și livrarea la cheie conform așteptărilor beneficiarilor. Acum, a venit rândul tău să te bucuri de expertiza noastră și să îți îndeplinești visul: o construcție așa cum îți dorești, ridicată de la zero, în timp scurt și la costuri reduse.

Arhitectură

Îți transformăm visul în realitate, pas cu pas. Realizăm schița și design-ul construcției tale, pornind de la ideile sau cerințele tale. Ne adaptăm cerințelor tehnice și ne asigurăm că rezultatul final va fi conform așteptărilor tale.

Proiectare și Consultanță

Realizăm proiectul construcției tale folosind metode moderne și soluții software CAD. Oferim consultanță pentru a reduce durata de execuție și a adapta în orice moment proiectul conform cerințelor.

Management de proiect construcții

Gestionăm întregul proiect de construcție, reducând valoarea inițial estimată a acestuia din punct de vedere al costurilor și al termenelor limită. Consultanții noștri vor avea control permanent al calității.

Dirigenție de șantier

Dirigintele nostru de șantier va reprezenta Beneficiarul în relația cu Proiectantul, Constructorul, Furnizorii și Prestatorii, asigurându-se că totul se va desfășura conform contractului de lucrări.

Documentații și obținere avize

Specialiștii MB Building & Consulting vor fi responsabili cu avizul planurilor de verificare a execuției și a proiectului de organizare, a autorizației de construire și a certificatului de urbanism.

Construcții civile și industriale

Construim cu randament maxim, la costuri reduse, respectând termenul stabilit inițial. Oferim servicii de construcții civile și industriale, de la realizarea de infrastructuri până la finisaje și instalații interioare.

Contact

+40 720 544 052

office@mbbc.ro

Strada Codrul Cosminului, Nr.95, Brasov, Romania