Dirigenție de șantier pentru buna desfășurare a lucrării

Lucrarea ta este pe mâini bune. Specialiștii noștri atestați ca inspectori de șantier îți stau la dispoziție, asigurând buna desfășurare a investiției tale, atât cantitativ cât și calitativ.

Prin serviciile noastre de dirigentie de santier, realizăm toate verificările de rigoare în vederea realizării lucrărilor de calitate în conformitate cu datele înscrise în proiectul tehnic și caietul de sarcini. Confom legislației în vigoare, diriginții noștri de șantier se vor asigura de respectarea normelor și normativelor legale, prin contra-semnarea proceselor verbale de lucrări ascunse, a proceselor verbale de recepție calitativă și a proceselor de faze determinate. Toate aceste procese întocmite de dirigintele de șantier devin parte integrantă a cărții tehnice a construcției, care este realizată tot de acesta.

Dirigintele de șantier pe care îl vom atribui lucrării tale va colabora strâns cu reprezentanții proiectării, ai constructorilor și ai inspecției de stat în construcții.

Zero probleme pe parcursul execuției

Dirigintele nostru de șantier va urmări fiecare etapă a implementării construcției și se va asigura de prevenirea oricărui risc, având o experiență bogată în gestionarea a sute de proiecte duse la bun sfârșit.

Scopul întregii activități de supervizare pe care dirigintele de șantier reprezentant al firmei noastre o va desfășura este de a îți oferi ție, în calitate de Beneficiar, garanția că firma de construcții căreia i-a fost atribuit contractul de implementare își va asuma toate responsabilitățile prevăzute în contract și va respecta prevederile legale, reglementările tehnice și caietele de sarcini.

Dirigintele de șantier acționează direct pentru tine și îți va răspunde doar ție, asigurând relația cu constructorul, furnizori și proiectanți.
Principiile diriginților noștri de șantier sunt:

  • Profesionalism
  • Fidelitate
  • Respectarea tuturor prevederilor legale

Ești pregătit să scapi de toate grijile privind dirigentia de santier? Fă primul pas: contactează-ne!


Experiența noastră

Din 2012, diriginții de șantier din cadrul echipei MB Building & Consulting au contribuit la finalizarea cu succes a peste 250 de proiecte de construcții și instalații. Iată o parte din lucrările materializate cu succes sub coordonarea diriginților noștri de șantier.

Dorești să iei legătura cu un diriginte de șantier disponibil pentru viitorul tău proiect de construcții?

Contact

+40 720 544 052

office@mbbc.ro

Strada Codrul Cosminului, Nr.95, Brasov, Romania