MBBC: calitate in constructii din 2012

La MBBC, calitatea proiectelor clienților noștri a fost mereu pe primul loc. Pentru a ajunge acolo, am depus mult efort și ne-am specializat în oferirea de soluții pentru eficientizarea activității constructorilor. Astfel, am reușit să finalizăm cu succes și la un bun raport calitate-preț, peste 250 de proiecte de construcții, implicând peste 200 de colaboratori.

Rezultatele muncii noastre s-au putut observa: termenele limită au fost respectate, nu s-au depășit costurile stabilite inițial, rezultatul final a fost pe măsura așteptărilor investitorilor și aceștia și-au exprimat mulțumirea și satisfacția pentru serviciile noastre.
Astfel, reputația calității și performanței serviciilor noastre s-a răspândit și, în cadrul a numeroase concursuri naționale și internaționale, am câștigat peste 100 de premii. Toate aceste reușite ne motivează și sunt dovada expertizei noastre și a dedicării pentru fiecare proiect de construcții în care am fost implicați.

MBBC înseamnă soluții eficiente de consultanță și proiectare în construcții, pentru proiecte din diferite domenii: civile, industriale, agricole și metalice.

Personalul nostru este format din specialiști certificați cu zeci de ani de experiență în construcții și proiectare. Aceștia sunt foarte bine pregătiți și sunt mereu la dispoziția clienților noștri, oferindu-le servicii de consultanță, proiectare, inginerie și execuție, respectând termenele limită și la costuri minime.

MB Building & Consulting înseamnă soluții specifice

Încă de când proiectul tău se află în stadiul de idee, noi îți suntem alături în fiecare etapă de construcție, ca să te scăpăm de grija gestionării proiectului.

De aceea, oferim servicii complete de obținere avize și documente necesare, proiectare și consultanță pentru o gamă variată de construcții, precum: hale metalice, structuri metal / beton, construcții metalice, închideri de zidărie, panouri trei strat, sistematizări verticale, pardoseli industriale, compartimentări, finisaje, instalații, acoperișuri, învelitori.

De asemenea, oferim și servicii de proiectare pentru construcții civile, industriale și agricole, utilizând metode moderne și soluții de ultimă oră.

Cu noi alături, fiecare proiect derulat va avea o durată scurtă de execuție. Mereu avem în vedere orice modificări pot apărea pe parcurs sau orice fel de cerințe de adaptare din faza de execuție efectivă. Ne asigurăm de urmărirea execuției lucrării prin responsabili tehnici cu execuția pentru firmele de construcții și întocmim cărțile tehnice ale construcției în vigoare.

Misiunea noastră este să oferim mereu performanță și calitate clienților noștri prin intermediul serviciilor complete de proiectare și consultanță.

Dorești să discutăm despre proiectul tău?

Intră în legătură cu noi! Scrie-ne prin completarea formularului de pe pagina de contact sau folosește datele noastre de contact pentru a ne solicita oferta de servicii!

Contact

+40 720 544 052

office@mbbc.ro

Strada Codrul Cosminului, Nr.95, Brasov, Romania