De la idei la fapte: cu noi, proiectul tău va prinde viață

Indiferent de tipul construcției tale, echipa noastră de consultanți îți oferă soluții de proiectare construcții menite să te ajute să câștigi timp, să eficientizezi utilizarea resurselor și să reduci costurile de construcție.

Alături de noi, vei avea parte de eficiență maximă încă de când construcția ta se află în stadiul de idee. Pe baza informațiilor tale, întocmim proiectele arhitecturale complete, realizăm studiile de fezabilitate necesare precum și audituri tehnice în vederea obținerii de documente, avize și documentații necesare.

Proiectare construcții metalice, agricole, civile și industriale

Experiența noastră constă în peste 250 de proiecte de construcție finalizate cu succes, dintr-o gamă largă de industrii. Acum, suntem pregătiți să îți punem la dispoziție expertiza noastră pentru a te ajuta să îți eficientizezi timpul și costurile pentru construcția ta.

Cu ajutorul nostru, îți reduci costurile din construcțiile de hale metalice industriale, dar și de alte tipuri de hale industriale. Cu o eficiență maximă, urmărim atât respectarea normelor în vigoare, a EuroCodurilor cât și eficientizarea costurilor prin evitarea supradimensionării elementelor de rezistență ce intră în structura clădirii proiectate.
Serviciile noastre de proiectare construcții și consultanță sunt complexe, fiind bazate pe metode moderne și soluții software CAD. Acestea ne oferă o flexibilitate mai mare asupra implementării proiectului, putând realiza modificări rapide în funcție de cerințele adaptate care pot interveni pe parcurs.

Proiectare instalații și consultanță

Dorești o lucrare de proiectare instalații termice, electrice, sanitare și sistematizări pe verticală executată ca la carte? Specialiștii noștri vor colabora strâns cu managerul de proiect, pe baza unui studiu de fezabilitate aprobat, în vederea realizării proiectului tehnic pentru instalații.

Predăm proiectul întotdeauna în limita termenului impus de investitor, pentru a eficientiza procesul de desfășurare a lucrărilor.
Executăm proiecte pe toate fazele de proiectare construcții (PAC/DTAC – Proiectul pentru Autorizația de Construire / Documentația Tehnică pentru Autorizația de Construire, PT – Proiectul Tehnic, DE – proiectul pentru Detalii de Execuție) cât și pentru una din faze, în funcție de nevoi și solicitări.

La fel ca în cazul proiectării pentru construcții, proiectarea de instalații presupune întocmirea proiectelor arhitecturale, efectuarea studiilor de fezabilitate necesare, efectuarea de audituri tehnice ale instalațiilor existente (dacă este cazul) și obținerea Autorizării de Construcție, a avizelor tehnice și a studiilor topografice și geometrice. Toate aceste activități sunt necesare bunei desfășurări a proiectului, conform normelor în vigoare.

Dorești să începi proiectarea visurilor tale cu noi? Contactează-ne și hai să stăm de vorbă!

Experiența noastră

Din 2012, echipa MB Building & Consulting a contribuit la finalizarea cu succes a peste 250 de proiecte de construcții și instalații. Iată o parte din lucrările noastre de proiectare, transformate în realitate.

Dorești să discutăm despre viitorul tău proiect de construcții sau instalații? Intră în legătură cu noi!

Contact

+40 720 544 052

office@mbbc.ro

Strada Codrul Cosminului, Nr.95, Brasov, Romania